Cabinet Nutritie
Slider

Nutriționist-dietetician Tarcău Bogdan-Mihai:

„Sunt dornic să preiau și să coordonez pacienții care prezintă afecțiuni ca:  sindrom metabolic, suprapondere, obezitate,  dislipidemie, dar și sportivi de performanță și pacienți  care doresc să aprofundeze și să aplice un stil de viață sănătos, optimizat și personalizat”.

Educație și formare:

2019 – Absolvire Master “Nutriția și Calitatea Vieții”, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicinăși Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca (România) prin susținerea lucrării de disertație „Intervenții nutriționale în sindromul metabolic”.

2017 – Absolvirea Specializării Nutriție și Dietetică cu Susținerea lucrării de licență “Influența dietei asupra profilului lipidic sanguin” sub coordonarea Dna. Prof. Doina Miere, catedra Bromatologie,Igienă și Nutriție din cadrul Facultății de Farmacie, Specializarea Nutriție și Dietetică, Universitatea de Medicină și Farmacie„Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca (România).

2014-2017  – Facultatea de Farmacie, Specializarea Nutriție și Dietetică, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”,  Cluj-Napoca (România).

Experiență:

  • Nutriționist-dietetician în cadrul Elevate Nutrition – Cabinet de nutriție Oradea
  • Asistent nutriție în cadrul Sptalului de Urgență Oradea
  • Nutriționist-Dietetician în cadrul Cabinetului de Nutriție Anca Ignat, Cluj-Napoca
  • Susținere consultații în diferite patologii/tulburări metabolice (suprapondere, obezitate, dislipidemie, prevenție sindrom metabolic), nutriția sportivului de performanță
  • Realizare meniuri adaptate tabloului clinic în diferite patologii
  • Participare la consultații coordonate de nutritionist-dietetician Anca Ignat în patologii neoplazice, neurologice, dislipidemii, sindrom metabolic.

Nutriționist-dietetician Matei Sergiu-Eugen:

“Mă angajez să îmi folosesc cunoștintele dobândite în nutriție pentru creearea unor meniuri care pot satisface cerințele și nevoile nutriționale ale oricărei persoane. Aștept cu nerăbdare să ajut oamenii cu probleme de sănătate, evaluându-le nevoile și elaborând un plan alimentar personalizat care să le sporească calitatea vieții”.

Educație și formare:

2021 – prezent – Student masterand “Siguranță și securitate agroalimentară”, Ingineria produselor alimentare, Facultatea de Protecția Mediului, Universitatea din Oradea, Oradea (România)

2021 – Absolvirea Specializării Nutriție și Dietetică cu Susținerea lucrării de licență “Impactul pandemiei de COVID-19 asupra stilului de viață” sub coordonarea Dna. Prof. Univ. Dr. Farm. Laura Vicaș și Asist. Univ. Drd. Florina Groza, Departamentul Farmacie din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, Universitatea din Oradea (România).

2018-2021 – Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, Specializarea Nutriție și Dietetică, Universitatea din Oradea (România)

Experiență:

Realizare meniuri adaptate tabloului clinic în diferite patologii.

Participarea la consultații coordonate de dieteticianul Tarcău Bogdan în obezitate, sindrom metabolic, dislipidemii.

Susținere consultații în diferite patologii/tulburări metabolice (supraponderalitate, obezitate, sindrom metabolic, dislipidemie) și nutriția sportivului de performanță.