„It all begins with your mind”

 

Elevate Nutrition Care a fost fondat având ca principale ramuri profesionale consultațiile nutrițional-dietetice și suplimentele alimentare dedicate sportivilor de performanță.

1. Consultații nutriționale

Nutriționist-dietetician Tarcău Bogdan-Mihai:

„Sunt dornic să preiau și să coordonez pacienții care prezintă afecțiuni ca:  sindrom metabolic, suprapondere, obezitate,  dislipidemie, dar și sportivi de performanță și pacienți  care doresc să aprofundeze și să aplice un stil de viață sănătos, optimizat și personalizat”.

Educație și formare:

2019 – Absolvire Master “Nutriția și Calitatea Vieții”, Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicinăși Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca (România) prin susținerea lucrării de disertație „Intervenții nutriționale în sindromul metabolic”.

2017 – Absolvirea Specializării Nutriție și Dietetică cu Susținerea lucrării de licență “Influența dietei asupra profilului lipidic sanguin” sub coordonarea Dna. Prof. Doina Miere, catedra Bromatologie,Igienă și Nutriție din cadrul Facultății de Farmacie, Specializarea Nutriție și Dietetică, Universitatea de Medicină și Farmacie„Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca (România).

2014-2017  – Facultatea de Farmacie, Specializarea Nutriție și Dietetică, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”,  Cluj-Napoca (România).

Experiență:

 • Nutriționist-dietetician în cadrul Elevate Nutrition – Cabinet de nutriție Oradea
 • Asistent nutriție în cadrul Sptalului de Urgență Oradea
 • Nutriționist-Dietetician în cadrul Cabinetului de Nutriție Anca Ignat, Cluj-Napoca
 • Susținere consultații în diferite patologii/tulburări metabolice (suprapondere, obezitate, dislipidemie, prevenție sindrom metabolic), nutriția sportivului de performanță
 • Realizare meniuri adaptate tabloului clinic în diferite patologii
 • Participare la consultații coordonate de nutritionist-dietetician Anca Ignat în patologii neoplazice, neurologice, dislipidemii, sindrom metabolic.

2. Suplimentele alimentare

Elevate Nutrition Care a creat preworkout-ul COGNIX în dorința de a aduce sportivilor un supliment alimentar care să furnizeze o îmbunătățire a capacităților fizice, prin utilizarea ingredinetelor cu efecte pozitive dovedite în sport.

“Acest supliment a fost creat din pasiune pentru sport și nutriție, pasiune care a prins contur prin practicarea a peste 10 ani a sportului de performanță, urmați de absolvirea facultății și a masterului in domeniul Nutriției și Dieteticii ”.

Respectând aceste dovezi, am furnizat și cantitățile necesare evaluate în cadrul studiilor de specialitate:

 • Dl-malat de Citrulină 6.000 mg
 • Cofeina 250 mg 
 • Citicolină 250 mg
 • Beta-Alanină 2.000 mg
 • Taurină 750 mg

Concentrare

Prin intermediul cofeinei și al citicolinei, COGNIX duce la creșterea capacității de concentrare, factor decisiv în timpul unei activități fizice intense pentru utilizarea resurselor la capacitatea maximă.

Pump

Efectul de pompare rezultat în urma exercițiilor fizice este amplificat de suplimentul pre-antrenament COGNIX prin intermediul amino-acizilor cu efect vasodilatator precum DL-malat de Citrulină și Beta-Alanină furnizați. Pentru obținerea rezulatelor optime aceste ingredinte cheie sunt adăugate in cantitățile de 6000mg respectiv 2000mg per porție.

Energie

Având ca scop îmbunătățirea capacității de efort, cofeina, un supliment studiat activ cu rezultate dovedite este parte a suplimentului COGNIX. Creșterea performanței sportive, întârzierea senzației de oboseală, îmbunătățirea coordonării și a timpului de reacție împreună cu intensificarea capacității de concentrare sunt o parte din motivele pentru această alegere. Cantitatea aleasă pentru atingerea rezultatelor optime este de 250mg per porție.